+32465579410

info@g-k-s.be

VERKOCHT

Kalmthoutsesteenweg 112, 2910 Essen

Te koop
VERKOCHT

Deze verassend ruime woning is gelegen te Essen Wildert, in een doodlopende vertakking van de Kalmthoutsesteenweg.

De woning is op het gelijkvloers voorzien van een ruime inkomhal, die toegang geeft tot alle vertrekken. Via de inkomhal komen we in de L-vormige leefruimte met voldoende lichtinval. Hier werd een krachtige pelletkachel voorzien, die tevens (via een buizen systeem) ook ingeschakeld kan worden om andere ruimtes in de woning te verwarmen. Aansluitend aan de leefruimte vinden we de ingerichte keuken, voorzien van een extra groot SMEG gas fornuis met XL oven, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap, ingebouwde koelkast, en voldoende bergruimte. De keuken kijkt uit over de tuin, en heeft direct toegang tot het aanpalende terras.

Via een handige wasplaats/technische ruimte komen we terug in de grote inkomhal terecht.

Op het gelijkvloers zijn er verder nog 3 slaapkamers (+- 10m², 12m² en 16m²), en een badkamer die voorzien is van een bad met douchescherm, lavabomeubel en toilet.

Via de trap bereiken we de eerste verdieping. Hier zijn twee uiterst ruime kamers gemaakt (+- 34m² en 40m²), en een kleinere kamer die momenteel dienst doet als bergruimte/zolderkamer. De eerste verdieping werd ook voorzien van een praktische badkamer, met douche, toilet en lavabo.

Behalve voor grotere gezinnen, komt deze woning ook zeker in aanmerking voor zorgwonen!

Niet alleen de binnenkant is ruim en heeft veel te bieden, ook buiten is gedacht aan functionaliteit en gezelligheid!

Zo biedt het terras, aanpalend aan de keuken, meer dan voldoende ruimte! Ook een gezellig overdekt terras ontbreekt niet.

De aanpalende garage is via de tuin bereikbaar, en mocht deze nog niet genoeg bergruimte bieden, is er ook nog een tuinhuis aanwezig.

Voor de woning is er meer dan voldoende plaats voor het parkeren van auto’s, en links naast de woning is er ook nog een oprit tot in de tuin.

EXTRA INFORMATIE:

  • Centrale verwarming op gas d.m.v. radiatoren
  • Krachtige pelletkachel die als bijverwarming, of zelfs hoofdverwarming dienst kan doen
  • isolatie en dubbele beglazing – houten ramen
  • zonnige, volledig omheinde tuin

Van deze mooie ruime woning uw nieuwe thuis maken?

Bel of mail ons vandaag nog om een bezichtiging in te plannen!

 

Gvkr, gvv, gmo, dvv,wg

Vraag extra informatie