+32465579410

info@g-k-s.be

Over ons

Wie zijn we?

Van je hobby je beroep maken… Dat is wat vele zeggen, maar weinigen doen.

Al van kleins af ben ik geïnteresseerd in huizen. Het begon vroeger met tekeningetjes maken van huizen en hoe je ze kon indelen. Tot de befaamde koopjeskrant kopen met je zakcentjes, om te kijken wat er allemaal te koop stond, en hoe duur een huis wel niet was.

Samen met mijn vader en broer heb ik 10 jaar lang onze eigen transportfirma geleid. Maar veel hobby kwam daar niet meer bij kijken. Toen besloot ik niet te wachten tot later om het roer om te gooien, en schreef me in 2013 in voor de avondschool, opleiding Vastgoedmakelaar. Na drie zware jaren, kon ik deze studie succesvol afronden, en als stagiaire aan de slag. In juni 2018 legde ik het laatste examen voor het BIV in Brussel af, en werd bekroond met mijn eigen BIV nummer! De kers op de taart, na bijna 5 jaar kon ik eindelijk beginnen aan het verderzetten van mijn droom.

Samen met mijn man richtte ik onze firma G-K-S op in juli 2018.

Gert Koreman en Klaar Schrauwen, verder moeten jullie de betekenis van onze firmanaam niet zoeken.

Starten als vastgoedmakelaar, zonder te kunnen profiteren van een reeds bekende naam in de sector of een draaiend kantoor over te kunnen nemen is niet gemakkelijk.

Maar laat ons stellen dat dit lang niet de moeilijkste weg is die we al hebben moeten bewandelen.

image